Sizin içinde bir stand üretebiliriz...
8:30 - 18:30
+90 (232) 449 75 08

Karton Stand

Karton Stand

Genel anlamda teşhir edilmek suretiyle tanıtımı sağlanan ürünlerin sergilendiği alana veya araçlara karton stand denilmektedir.

Bu sergileme bazen satış,bazen tanıtım amaçlı olmaktadır.Mağaza içinde ürün çeşidine göre amaca uygun sergileme sistemleri de stand adını almaktadır.


 

Bu nedenle Karton Standlar değişik modellerle farklı amaçlarla alışveriş merkezlerinde ve halka açık alanlarda, ürünlerinizin tanıtım, teşhir ve sergilemesinde kullanılabilecek hafif, portatif ve kolaylıkla yer değiştirilebilir olmalıdır.kuruluşumuz stand modellerimizde bu özellikleri ön planda tutmakta taşınması ve kurulumu son derece kolay ve pratik standlar üretmektedir.

 

Karton Stand Modellerimiz FİRMANIZA HATTA ÜRÜNLERİNİZE ÖZEL olarak tasarlanıp örneklenip beğeninize sunulmaktadır. Farklı ürünler ve farklı amaçlar için yepyeni tasarımlarda karton standüretmekteyiz.

İhtiyacınız olan her türlü karton stand için bizi aramanız halinde derhal sonuç alacağınız en pratik ve en ekonomik çözümler üreteceğimiz inancındayız.

 

Farklılığımız, hem amaca uygunluk hemde en ekonomik karton standları;E+B dalga çift katlı oluklu mukavva üzerine lamine edilmiş selefonlu ofset baskılı yüksek gramajlı kromo kartonla imal edip KALİTEMİZLE ,FARKINDALIK yaratabilmenizi sağlamaktır.

 

Farkındalık öncelikle düşüncede farklı olabilmenin doruk noktasıdır.Marka olabilmek maddi güç gerektirir.SUNUMDA İLGİ ÇEKİCİ OLABİLMEK İSE,TAKLİT EDİLEBİLİRLİĞİ BAŞARI NİSBETİNDE MADDİ VE MANEVİ KAZANCA DÖNÜŞTÜRECEKTİR.